روش تست زدن چيست

ژرف انديشان ششم

روش تست زدن چيست

۲۱۵ بازديد

روش تست زدن چيست ؟

 
در زمان تست زدن لازم است به نكات زير توجه شود:

به ادامه مطلب مراجعه كنيد.

 

در زمان تست زدن لازم است به نكات زير توجه شود:

۱) با توجه به اينكه در يك درس امتياز و ضريبي كه به يك تست ساده تعلق مي گيرد به يك تست در سطح متوسط و مشكل نيز تعلق مي گيرد، در نتيجه لزومي ندارد خود را در بدو امر درگير سوالات مشكل كنيم...

۲) زماني كه جهت پاسخگويي به تست تعلق ميگيرد كاملا محدود و استاندارد مي باشد.
۳) هر پاسخ صحيح يك نمره و به هر پاسخ غلط يك سوم نمره منفي تعلق مي گيرد و اگر سوالي بدون پاسخ باشد نمره مثبت يا منفي ندارد.

۴) عاقلانه است كه خود را درگير سوالات مشكل نكنيد به طوري كه بتوانيد ابتدا به سوالات ساده كه صد درصد به آن يقين داريد جواب بدهيد و و در مرحله بعد به سوالاتي در سطح متوسط و درمرحله آخر به سوالات مشكل پاسخ بدهيد.
۵) اگر سوالاتي براي شما مشكل باشد بدانيد كه براي ديگران نيز مشكل خواهد بود. بنابراين مضطرب نشويد. 
۶) بسياري از دواطلبان در جلسه آزمون، اگر با چند سوال دشوار مواجه شوند، دستپاچه مي شوند و نظم ذهني خود را از دست مي دهند و فكر مي كنند كه كنكور را از دست داده اند. بنابراين باحالت مضطرب حتي به سوالاتي كه بلد نيستند جواب مي دهند و نمره منفي مي گيرند. در صورتي كه حتي نفرات برتر كنكور هم قادر به پاسخگويي به تمام سوالات نخواهند بود.

● روش تست زدن چيست؟

۱) سوالات را به ترتيبي كه در دفترچه سوال مي بينيد ، پاسخ بدهيد. اگر در يك درس تسلط بيشتري داريد ترتيب جواب دادن را تغيير ندهيد. اما اگر نگران هستيد كه مثلا با پاسخ به سوالات درس خاصي زمان كافي براي پاسخگويي به سوالات درس بعدي را از دست مي دهيد به نكات زير توجه نماييد:
▪ تمام سوالات دفترچه را حداقل يك بار مطالعه كنيد. كساني كه يك درس را بطور كامل كنار مي گذارند خواه به اين دليل كه آن درس ضريب كمتري دارد يا اين كه آن درس را بلد نيستند كاملا اشتباه مي كنند.
▪ برخي از سوالات را بلد نيستيد ولي تشخيص مي دهيد وقت گير هستند، اين گونه سوالات را با علامت ضرب مشخص كنيد و با قاطعيت و خونسردي بطور موقت از آنها عبور كنيد تا درموقع دوره دقت خود را به آنها اختصاص بدهيد.
▪ ممكن است سوالاتي را اصلا بلد نباشيد، اين گونه سوالات را با علامت منفي مشخص كنيد و فورا آنها را رها كنيد.
▪ از هيج سوالي نخوانده رد نشويد زيرا ممكن است پس از چند سوال دشوار چند سوال آسان پيدا كنيد.
▪ شماره تست ها را با شماره آنها در پاسخ نامه مرتب مطابقت بدهيد ، اگر سوالي را اشتباهي در پاسخ نامه با شماره اشتباه علامت بزنيد ممكن است كه اين اشتباه به ترتيب شماره تا آخر ادامه پيدا كند.
▪ پس از آن كه يك بار تست هاي تمام دروس را مطالعه كرديد به ساعت خود نگاه كنيد و ببيند چقدر از كل زمان آزمون باقي مانده است.
▪ توصيه بسيار مهم : تمام صفحات دفترچه سوالات را بخوبي بررسي كنيد و مراقب باشيد كه بعضي صفحات با بعضي سوال ها را فراموش نكنيد.

● يك نكته بسيار مهم

تعدادي از داوطلبان به سوالات در دفترچه پاسخ مي دهند و در پايان جواب ها را در پاسخ ها را در پاسخنامه منتقل مي كنند با اين كار ممكن است وقت تمام شود و فرصت انتقال را پيدا نكنند. 
كوشيدن ، جستن و يافتن و هرگز تسليم نشدن راز موفقيت است. 

منبع:رياضي يعني زندگي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.